×
Skip isi

Pesenan sadurunge 3pm EST dikirim dina sing padha

ISF-Dites

& Disertifikasi

5-Year Warranty
& 2-Taun kanggo LX1

Live Chat

8 am-3pm Wétan Sen-Jum

Delengen apa sing dicritakake saka ulasan

"[MediaLight] kerjane luwih apik tinimbang kompetisi sing ditawakake saiki."

Ben Patterson, TechHive.com

"Pungkasane, MediaLight Mk2 Flex bisa dadi upgrade paling gampang, murah lan paling apik sing bisa digawe kanggo persiyapan bioskop omah."

Steve Withers AVForums.com

"Sederhanane, MediaLight Mk2 Flex nindakake tugas kanthi persis kaya sing diandharake. Aku ngukur kinerja karo CalMAN lan spektrometer i1Pro2, lan pas karo titik putih D65 lan duwe reaksi spektral sing paling jembar lampu apa wae sing dakukur nganti saiki.

Chris Heinonen, Referensi Ngarep Theater

Tambahake review lan testimoni pelanggan kanggo nampilake pelanggan sing seneng toko.Medialight Flex Mk2 Bias sistem pencahayaan (yaiku) sing paling gampang $60 nganti $100, aku bisa menehi saran supaya sampeyan mbuwang kanggo teater ngarep, utamane yen sampeyan wis entuk wektu kanggo kalibrasi tampilan sampeyan. . Highly dianjurake!

Indiana Lang, Rahasia Teater Ngarep & Kasetyan Dhuwur

Colourist profesional Ollie Kenchington nerangake mupangate cahya bias D65 simulasi sing akurat saka MediaLight

Akurasi pemenang penghargaan

Cara nyiyapake cahya bias kanthi cara sing bener

Standar industri ing cahya bias

Kualitas Referensi

Saben strip cahya, bohlam utawa luminaire sing disimak MediaLight lan LX1 simulasi D65 digawe kanggo akurasi sajrone umure produk. Colorists, kalibrator, penyayang bioskop ing omah, fotografer, fasilitas pasca produksi, lan profesional pencitraan medis ing saindenging jagad iki padha karo merek MediaLight kanthi kualitas referensi lan kinerja

ISF-Certified

Saben produk MediaLight, saka $ 32 MediaLight Eclipse kanggo komputer menyang MediaLight Pro wis Disertifikasi ISF kanggo akurasi suhu warna D65 sing akurat lan indeks rendering warna dhuwur (CRI)

Lampu sing ora pas = gambar sing ora akurat

Lampu sing ora pas = gambar sing ora akurat

Sampeyan kanthi kalibrasi kanthi kalibrasi tampilan, mula kenapa sampeyan "ora kalibrasi" kanthi cahya sing ora akurat?

MediaLight dikembangake dening Scenic Labs, penerbit Spear & Munsil Benchmark. Kita ngerti manawa ora ana sing nggawe cahya bias sing terjangkau lan nawakake CRI sing dhuwur lan akurat (suhu warna korelasi) sing dibutuhake dening para pewarna profesional lan para penggemar bioskop ing omah mewah.

Entuk serius babagan lampu bias
Kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kothak

Kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kothak

Penting, supaya kita nggawe The MediaLight akurat kanggo para profesional, nanging cukup gampang kanggo nginstal konsumen ing TV ing TV.

Sampeyan ora butuh alat apa wae. Ora ana solder, kabel ora bisa dipotong, lan ora bisa tuku liyane. (Dimmer MagicHome WiFi opsional kasedhiya, nanging ora prelu nggunakake MediaLight).

● Strip cahya CRI sing dhuwur lan Super-High CRI (≥98-99 Ra, gumantung karo model)

● Adaptor AC USB (mbukak port USB ing tampilan utawa TV). Eclipse kalebu ekstensi USB 4ft

● Dimmer PWM inframerah 5V, kompatibel karo kontrol jarak jauh universal, jembatan IR lan blaster

● Kontrol Remote Inframerah (kompatibel karo remote universal kaya Harmony) kanggo kabeh, nanging model monitor komputer Mk2 Eclipse, sing kalebu dimmer sejajar

Ulasan Lampu Media Bias Anyar

Sawetara klien wis muji babagan tampilan kamar sing apik banget, lan MediaLight minangka bagean penting.

Mark W.

Produk unggulan. Layanan pelanggan luar biasa. Amarga ukuran TV, aku kudu ngenteni anakku lanang 2 teka ing omah paskah kanggo narik TV saka tembok lan pasuryan ing kasur. Nalika aku duwe pitakon, dhukungan MediaLight mbantu aku EASTER supaya rampung. Instalasi gampang. Lampu diwenehake saka port USB. Lampu mati lan TV mati lan mati. Katon apik.

Richard S.

Kabeh babagan produk Medialight pancen misuwur. Dheweke duwe produk sing apik banget, rasane kualitas super tinggi, suhu padhang banget, kabel lan switch apik banget, lan alat remot bisa digunakake kanthi apik kanggo nyetel padhange. Aku ora bakal tuku lampu bias liyane kanggo aplikasi apa wae.

Justin S.

Mlebu kanggo nganyari MediaLight lan LX1

Kita durung nate ngirim email, nanging ora ateges ora bakal ngirim!