Skip isi
Pesenan sadurunge jam 3 sore dikirim dina sing padha (MF). Pesenan Pengiriman 2 Dina Gratis kanggo Amerika Serikat luwih saka $ 39.95
Ora ana bakul ing negara sampeyan? Kita nawakake pengiriman internasional sing cepet kanthi kilat tanpa dikenani biaya bea cukai utawa pajak nalika dikirim
Pesenan Pengiriman 2 Dina Gratis kanggo Amerika Serikat luwih saka $ 39.95. Pesenan sadurunge jam 3 sore dikirim dina sing padha
Ongkos kirim 2-Dina FedEx gratis

USA $ 39.95 +

Pangiriman saindenging jagad

mung 2-6 dina

Garansi 5 taun

lan garansi 2 taun kanggo LX1

manggon chatting

9 am-4pm Wétan Sen-Jum

Standar industri ing cahya bias

Kualitas Referensi

Lampu bias kita digawe khusus kanggo spesifikasi sing tepat kanthi dioda pemancar cahya SMD kanthi kualitas lan akurasi paling dhuwur.

Ulasan MediaLight

"Sederhanane, MediaLight Mk2 Flex nindakake tugas kanthi persis kaya sing diandharake. Aku ngukur kinerja karo CalMAN lan spektrometer i1Pro2, lan pas karo titik putih D65 lan duwe reaksi spektral sing paling jembar lampu apa wae sing dakukur nganti saiki."

Chris Heinonen, Referensi Teater Ngarep

"[MediaLight] kerjane luwih apik tinimbang kompetisi sing ditawakake saiki."

Ben Patterson, TechHive.com

"Pungkasane, MediaLight Mk2 Flex bisa dadi upgrade paling gampang, murah lan paling apik sing bisa digawe kanggo persiyapan bioskop omah."


Steve Withers AVForums.com

Sistem pencahayaan Medialight Flex Mk2 Bias (yaiku) dhuwit paling murah $ 60 nganti $ 100 sing bisa menehi saran supaya sampeyan nglampahi bioskop ing omah, luwih-luwih yen sampeyan wis mbutuhake wektu kanggo mengkalibrasi tampilan. Disaranake banget!

Indiana Lang, Rahasia Teater Ngarep & Kasetyan Dhuwur

Colourist profesional Ollie Kenchington nerangake mupangate cahya bias D65 simulasi sing akurat saka MediaLight

Lampu sing ora pas = gambar sing ora akurat

Lampu sing ora pas = gambar sing ora akurat

Sampeyan kanthi kalibrasi kanthi kalibrasi tampilan, mula kenapa sampeyan "ora kalibrasi" kanthi cahya sing ora akurat?

MediaLight dikembangake dening Scenic Labs, penerbit Spear & Munsil Benchmark. Kita ngerti manawa ora ana sing nggawe cahya bias sing terjangkau lan nawakake CRI sing dhuwur lan akurat (suhu warna korelasi) sing dibutuhake dening para pewarna profesional lan para penggemar bioskop ing omah mewah.

Entuk serius babagan lampu bias
Kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kothak

Kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kothak

Penting, supaya kita nggawe The MediaLight akurat kanggo para profesional, nanging cukup gampang kanggo nginstal konsumen ing TV ing TV.

Sampeyan ora butuh alat apa wae. Ora ana solder, kabel ora bisa dipotong, lan ora bisa tuku liyane. (Dimmer MagicHome WiFi opsional kasedhiya, nanging ora prelu nggunakake MediaLight).

● Strip cahya CRI sing dhuwur lan Super-High CRI (≥98-99 Ra, gumantung karo model)

● Adaptor AC USB (mbukak port USB ing tampilan utawa TV). Eclipse kalebu ekstensi USB 4ft

● Dimmer PWM inframerah 5V, kompatibel karo kontrol jarak jauh universal, jembatan IR lan blaster

● Kontrol Remote Inframerah (kompatibel karo remote universal kaya Harmony) kanggo kabeh, nanging model monitor komputer Mk2 Eclipse, sing kalebu dimmer sejajar

Tulisan blog

Ulasan Lampu Media Bias Anyar

Sawetara klien wis muji babagan tampilan kamar sing apik banget, lan MediaLight minangka bagean penting.

Mark W.

Produk unggulan. Layanan pelanggan luar biasa. Amarga ukuran TV, aku kudu ngenteni anakku lanang 2 teka ing omah paskah kanggo narik TV saka tembok lan pasuryan ing kasur. Nalika aku duwe pitakon, dhukungan MediaLight mbantu aku EASTER supaya rampung. Instalasi gampang. Lampu diwenehake saka port USB. Lampu mati lan TV mati lan mati. Katon apik.

Richard S.

Kabeh babagan produk Medialight pancen misuwur. Dheweke duwe produk sing apik banget, rasane kualitas super tinggi, suhu padhang banget, kabel lan switch apik banget, lan alat remot bisa digunakake kanthi apik kanggo nyetel padhange. Aku ora bakal tuku lampu bias liyane kanggo aplikasi apa wae.

Justin S.

Mlebu kanggo nganyari MediaLight lan LX1

Kita durung nate ngirim email, nanging ora ateges ora bakal ngirim!